Napa — Teknologi forandrer liv

I Napa Valley er det en legende om at den som gifter seg med solprinsessen vil høste lykke, så lenge han kan beholde gårsdagen! En ung mann kom til prinsessen med den "magiske boksen" etterlatt av bestefaren. boksen er åpen, det var en flaske vin, prinsessen smakte en matbit, umiddelbart til den elegante og erobrede, men ung mann forseglet flasken med vin til neste dag, den unge prinsessen og smakte vinen i går, fant ut at i smak , ingen endring, som om tilbake til gårsdagen, ung mann, blir en ektemann til prinsessen.

Ifølge legenden, en flaske vin i en frisk (magisk boks), prestasjonen til ungdommen og prinsessen av lykke. Og den virkelige Napa-dalen er også kjent som verdens beste vinland. En av napas største styrker er at den flytter grensene for gammeldags tradisjon og moderne teknologi inn i vinproduksjonen, noe som har bidratt til å drive napas viner til toppen av verden. Folk der tror at teknologi kan forandre liv.

Napa-merket fortsetter ånden i Napa Valley og er dedikert til å endre folks vinliv med moderne teknologi. "Napa" ved å oppsummere tidligere erfaring med vin bevaring, integrering av moderne teknologi, den legendariske "magiske boksen" ---- bevaring vin separator, til virkelighet. Den virkelige realiseringen av åpen flaske fersk vin. Slik at kjennere og elskere kan nyte skjønnheten til toppvin i lang tid, er ikke lenger for vinen flyktig og anger.

212_01
212_03
212_05

Hvordan løser du dilemmaet med å åpne og bevare en flaske vin?

For vinelskere og profesjonelle smakere er det ikke lett å skaffe seg en flaske favorittvin.

Jo bedre vinen er, jo mer sannsynlig er det at den blir dårlig på kort tid.

Jo bedre en vin er, jo mer sannsynlig er det at den blir dårlig på kort tid, noe som kan være veldig synd når du ikke får den ferdig. Jo bedre vinen er, jo større sannsynlighet er det for at den blir ødelagt på kort tid.

Smaken og elegansen til vinen går tapt, noe som betyr enda mer sløsing!

Vår vindispenser kan bidra til å løse fremfor alt problemet. Hvis du har noe å vite, ikke nøl med å kontakte oss.


Innleggstid: sep-08-2021